Docenten

Onze docenten

De docenten van Groene Hart Bijles bestaat uit een verzameling van studenten afkomstig uit vele (academische) disciplines. Samen hebben wij een doel: een bijdrage leveren aan het succes van een leerling. Met een collectieve passie voor het verder helpen van scholieren bouwen wij aan deze organisatie. Juist omdat wij midden in het studentenleven staan zijn wij uiterst geschikt om jou verder te helpen! Enerzijds beheersen wij de gevraagde stof, anderzijds krijgen wij dagelijks zelf ook les en zijn dus bekend met het perspectief van een leerling. Daarbij is het zo dat onze kennis hierdoor up-to-date blijft. Door de raakvlakken van deze twee uitersten kunnen wij onze manier van lesgeven gericht afstemmen op jouw voorkeuren.

Altijd een docent voor jouw vak

Onze docenten kunnen bijles, examentraining en huiswerkbegeleiding geven voor praktisch alle middelbare school vakken. Wil jij bijvoorbeeld bijles voor Engels, Natuurkunde, Scheikunde of Wiskunde? Geen probleem! Het team van Groene Hart Bijles helpt scholieren binnen het Groene Hart al enkele jaren op een succesvolle manier met hun vakken.

Werkwijze

Je hebt hulp nodig bij een bepaald vak, hoe werkt dit nu precies? Door middel van het aanmeldformulier kun je je aanmelden voor onze bijlessen. Op basis hiervan zal er telefonisch contact worden opgenomen om een preciezer beeld te krijgen van de bijlesbehoefte. Op basis van deze informatie zal er een geschikte docent gezocht worden. Vervolgens nemen wij wederom telefonisch contact op om te laten weten dat er een docent gevonden is, wie die docent precies is en hoe het vervolgproces eruit gaat zien. Vervolgens neemt de docent contact op om een eerste afspraak in te plannen. Deze werkwijze wordt echter ook in zijn geheel uitgelegd tijdens de telefonische contactmomenten/

De voordelen van Groene Hart Bijles

  • Een voordelig uurtarief van €17,50
  • Bijlessen aan huis
  • Je bent niet gebonden aan een minimumaantal uur dat afgenomen dient te worden
  • Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een uiterst persoonlijk karakter
  • Uit een recente evaluatieronde is gebleken dat men over het algemeen zeer tevreden is over de diensten en docenten van Groene Hart Bijles.

Meer weten over onze docenten?

Klik gerust even op zijn of haar profiel zodat je wat meer te weten kunt komen over misschien wel jouw toekomstige bijlesdocent! Uiteraard kun je ons ook altijd mailen (info@groenehartbijles.nl) of bellen (06-46166095) met vragen betreffende onze dienstverlening, de organisatie of onze docenten.

Aileen van der Steen
Economie, Engels, Natuurkunde, Rekenen & Wiskunde 
Hoi! Ik ben Aileen van der Steen, 18 jaar en zit in 6 (t)vwo op het Schoonhovens college. Ik vind het leuk om op een gestructureerde manier uitleg te geven en mensen te helpen in de vakken die ik zelf ook leuk vind. Ik heb jarenlang topsport (internationaal wedstrijd skiën) gecombineerd met school. Hierdoor heb ik geleerd om geordend te werken en goed te plannen. Naast de inhoudelijke kennis over het vak, wil ik ook dit graag aan mijn leerlingen meegeven.
Andrea Verveer
Duits, Engels, Geschiedenis & Nederlands
Hoi! Ik ben Andrea, 18 jaar en afgelopen schooljaar ben ik geslaagd voor het vwo in de profielen Economie en Maatschappij en Cultuur en Maatschappij. Nu studeer ik Koreastudies in Leiden en werk ik hard om mijn bachelordiploma binnen te halen. Naast mijn studie geef ik graag bijles om anderen op weg te helpen naar hun eigen vervolgopleiding. Op het vwo heb ik Cambridge Engels gevolgd en afgesloten met een CPE-certificaat (Europees referentiekader C2). Talen en geschiedenis zijn vakken die mij goed liggen. Hierin hoop ik dan ook meer kennis en zelfvertrouwen te kunnen kweken, zodat je met een goed gevoel je toetsen en tentamens in kan gaan.
Jan Zijderlaan
Management en Organisatie & Wiskunde
Hoi! Mijn naam is Jan Zijderlaan en ik ben 17 jaar oud. Dit jaar zit ik in 6 VWO van de CSG Willem de Zwijger in Schoonhoven. Ik heb een NT-profiel, wat inhoudt dat ik veel bètavakken in mijn pakket heb. Ik vind het leuk om mensen te helpen groeien door te onderwijzen in vakken waaraan ik plezier beleef. Ik zie het als een leuke uitdaging om je te helpen bij het leren van vakken waar je moeite mee hebt!
Hilte de Vries
Economie, Engels, Natuurkunde & Wiskunde
Hoi! Mijn naam is Hilte de Vries. Ik ben 17 jaar oud in zit in mijn examenjaar van VWO. Volgend jaar zou ik graag Werktuigbouwkunde gaan studeren aan de TU Delft. Ik geef les in wiskunde, natuurkunde en Engels. Ik heb FCE en CEA Cambridge diploma's. Verder ben ik altijd bezig met mijn hobby's, namelijk videografie en pretparken. Ik zou met alle plezier u verder willen helpen, dan kunnen we samen werken voor mooie cijfers.
Eline de Groot
Biologie, Engels, Frans, Natuurkunde, Rekenen & Wiskunde
Hoi! Mijn naam is Eline en ik ben 18 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik mijn tweetalig vwo afgerond op het Schoonhovens College. Naast het tweetalige volgen, wat in de onderbouw een certificaat Cambridge Engels opleverde en in de bovenbouw een English IB-certificaat, zat ik in diverse commissies zoals de leerlingenraad, de resonansgroep, de debatclub en de ''lasergame/kolderdag-commissie''. Mijn grootse hobby is wedstrijdzwemmen. Ik doe mee met wedstrijden en begeleid tevens kinderen tijdens wedstrijden en activiteiten. Ik vind het leuk anderen blij te maken door te helpen, vooral met dingen die zij moeilijk vinden. Daarom ben ik begonnen bijles te geven bij Groene Hart bijles. Op het moment heb ik een tussenjaar. Volgend jaar ben ik van plan een medische opleiding te gaan volgen waar ik ga werken en leren tegelijk. Ik heb de opleidingen Radiodiagnostisch Laborant (MRI-scans, CT-scans enz.) en Anesthesiemedewerker (narcose) op het oog. Ik ben druk aan het oriënteren wat het beste bij mij past door meeloopdagen en open dagen te bezoeken. Dat ik graag met mensen wil werken op medisch gebied weet ik in ieder geval zeker. Ik kan zowel thuis als op school bijlessen geven. Vooral bij de bètavakken zoals natuurkunde, wiskunde (B/D), biologie en de talen Engels en Frans hoop ik hulp te kunnen bieden aan iedereen die net een extra zetje nodig heeft om beter te kunnen presteren. See you! Eline de Groot
Willem-Jon Littel
Engels, Frans, Natuurkunde & Wiskunde
Mijn naam is Willem-Jon Littel, bachelorstudent Werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Daarvoor heb ik mijn VWO-diploma gehaald aan het Coornhert Gymnasium in Gouda. In mijn studie ben ik veel bezig met wiskunde en natuurkunde. Daarbij merk ik vaak dat het bij zulke theoretische vakken soms moeilijk is om voor je te zien wat je eigenlijk aan het berekenen bent. Ik help je graag op een praktische en communicatieve manier met het begrijpen van de stof, zodat je aan de hand van veel voorbeelden en oefeningen steeds meer inzicht krijgt in het aanpakken van wis- en natuurkundige problemen. Daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in vreemde talen, waarvan ik de meeste ervaring heb met Engels en Frans. Uit ervaring weet ik dat je een taal het beste leert door er vooral veel mee bezig te zijn en er mee te oefenen. Bijles kan je dus heel goed helpen om je taalgevoel te verbeteren. Ik help je daar graag bij! Met vriendelijke groet, Willem-Jon
Alexandra Meijvis-Bos
Engels
Beste lezer, Een aantal jaren geleden heb ik twee jaar in Engeland, Kent, gewoond en gewerkt; een periode waar ik met veel plezier op terugkijk. De taal, de mensen, de natuur en de cultuur, ik ben er dol op! Het lezen van Engelse en Amerikaanse literatuur is dan ook een grote hobby van mij. In 2015 ben ik begonnen om deze hobby om te zetten in gedegen vakkennis. In juni 2018 ben ik geslaagd voor de Hbo-opleiding English Culture & Literature van de LOI Hogeschool. Tevens ben ik in het bezit van de certificaten Cambridge Advanced English en Cambridge Proficiency English. Momenteel volg ik de Hbo-opleiding Linguistics, ook bij de LOI Hogeschool. Al deze opleidingen en modules zijn onderdeel van de Hbo-opleiding Leraar Engels. Graag zou ik mijn kennis van de taal en mijn liefde voor het vak een aantal uren per week inzetten voor het geven van Engelse bijles. U kunt hierbij denken aan begeleiding op het gebied van “reading, writing, listening and speaking” maar ook aan het concreet bijspijkeren van grammatica en woordenschat. Daarnaast kan ik studenten helpen én motiveren bij het samenstellen van hun boekenlijst en het lezen en analyseren van deze literaire werken ter voorbereiding op een mondelinge of schriftelijke toets. Ik verheug me erop om met leerlingen die kiezen voor Groene Hart Bijles aan de slag te gaan!
Femke den Besten
Nederlands, Rekenen & Taal
Hoi! Mijn naam is Femke den Besten en ik ben sinds 2016 in het bezit van mijn VWO-diploma. Na zes mooie jaren op CSG Willem de Zwijger in Schoonhoven, studeer ik nu inmiddels aan de Marnix Academie in Utrecht. Daar volg ik de opleiding Academische PABO en dat bevalt heel erg goed. Met deze studie hoop ik mijn PABO-diploma en pre-master onderwijskunde te behalen. Ik geniet van het lesgeven en nog meer van de groei die leerlingen kunnen maken. Met mijn inmiddels opgedane pedagogische en didactische kennis hoop ik ook individuele leerlingen nog meer te laten groeien. Ik ben ervan overtuigd dat we met inzet heel veel mooie dingen kunnen bereiken! Wie weet tot snel, Femke den Besten
Bastiaan van Dijk
Biologie, Natuurkunde, Scheikunde & Wiskunde
Beste bezoeker, Ik ben Bastiaan van Dijk, 19 jaar en ik heb afgelopen schooljaar mijn VWO-diploma gehaald in de profielen Natuur en Techniek en Natuur en Gezondheid. Dit jaar begin ik met de studie Nanobiology aan de TU Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik heb juist deze studie gekozen omdat het een combinatie biedt van verschillende vakken die ik erg interessant vind. Als je niet snapt hoe de kringlopen van biologie werken, wanneer er bij wiskunde veel te veel getallen worden gebruikt, of zelfs als je denkt dat je natuurkunde nooit interessant gaat vinden. Ik zou je graag helpen om een manier te vinden waarop je het wel begrijpt én zodanig dat je er plezier aan gaat beleven. Mijn brede interesses op school hielpen mij om de stof van verschillende vakken te begrijpen en ik zou andere leerlingen willen helpen om ook interesse voor de stof te ontwikkelen. Want leren wordt pas leuk als je het begrijpt! Met vriendelijke groet, Bastiaan van Dijk
Maarten de Jong
Wiskunde
Hallo, Mijn naam is Maarten de Jong, 21 jaar oud en student Wiskunde en Toepassingen aan de Universiteit Utrecht. Ik heb tijdens mijn studie een educatieve minor gevolgd, waardoor ik nu 2de graads bevoegd ben als wiskundedocent. Tijdens het stagelopen voor deze minor heb ik veel kinderen les gegeven en als deze leerlingen het vak wiskunde beter laten begrijpen. Dit vond ik zeer leuk en waardevol om te doen. Leerlingen helpen in de vorm van bijles is ook iets wat ik zeer graag doe. Niets is mooier dan een tevreden leerling die zijn sommen goed kan maken. Door mijn studie beschik ik over geruime kennis op het gebied van Wiskunde. Ik kan daarom bijles geven in Wiskunde A, B, C en D. Met vriendelijke groet, Maarten de Jong
Thomas de Bondt
Economie & Wiskunde
Hoi! Ik ben Thomas, 23 jaar en ik ben nu met mijn masteropleiding in de Econometrie bezig. Daarnaast doe ik op dit moment mijn afstudeerstage bij Qbuzz (U-OV), een openbaar vervoer bedrijf wat je zou kunnen kennen van de gele bussen in Utrecht. Zowel bij mijn studie als mijn stageplek ben ik dagelijks bezig met leuke vraagstukken waar je vooral wiskunde, maar ook economie goed kunt gebruiken. Helpen, motiveren en enthousiast maken bij deze vakken doe ik graag. Ik wil zorgen dat je met zelfvertrouwen aan het volgende tentamen kunt starten. Dit doe ik door inzichten te geven, maar vooral ook door jou zelf te laten ontdekken hoe je vragen moet aanpakken. Verder hebben verschillende studenten baat bij verschillende methodes. Voor mij is het de uitdaging om samen te zoeken naar wat het best voor jou werkt. Ik ga deze uitdaging graag aan! Thomas
Luna Becirspahic
Aardrijkskunde, Duits, Engels, Geschiedenis, Maatschappijleer, Nederlands & Wiskunde
Beste lezer, Is het niet prachtig om iemand te zien groeien en verbeteren? En zeker als jij zelf hebt geholpen dit resultaat te behalen. Daarom ben ik sinds kort werkzaam bij Groene Hart Bijles. Ik ben Luna. Ik ben 16 jaar en zit in mijn 5e jaar van het Tweetalig VWO op het Schoonhovens College. Ik ben in het bezit van het Cambridge Advanced English certificaat op niveau C1. Het gaat me erg goed af op school en daarom lijkt me het leuk om leerlingen te helpen bij bepaalde vakken zodat het bij hen ook een stuk makkelijker gaat. Door mijn afgeronde jaren op school heb ik een goed beeld van de verwachtingen voor leerlingen en weet ik ook hoe ik je op een simpele maar toch effectieve manier de stof kan laten beheersen. Omdat ik nog steeds op de middelbare school zit ben ik bekend met de meeste methodes van tegenwoordig en kan ik optimale hulp bieden. Het einddoel is uiteraard dat je de stof met gesloten ogen kunt toepassen en ik zie ernaar uit om je daarbij te helpen! Met vriendelijke groet, Luna Becirspahic
Bert den Oudsten
Natuurkunde, Scheikunde & Wiskunde
Hallo! Mijn naam is Bert den Oudsten, heb in 2016 mijn VWO diploma op de CSG Willem de Zwijger gehaald en ben 20 jaar oud. Op dit moment studeer ik Civiele Techniek aan de Universiteit Twente. Ik vind het een leuke studie omdat het een toepassing van de vakken wiskunde(A, B, C & D), natuurkunde en scheikunde is. Dit zijn namelijk de vakken die ik altijd al interessant heb gevonden en waar ik goed in was. Daarom geef ik bijles in deze vakken. Op de middelbare school het ik deze vakken ook vaak aan klasgenoten uitgelegd, vanuit die ervaring weet ik wat voor een mooi effect een klein stukje ondersteuning kan hebben bij iemand! Met vriendelijke groet, Bert den Oudsten
Karynne Schenkel
Engels, Geschiedenis, Nederlands, Rekenen & Taal
Hallo! Mijn naam is Karynne Schenkel en ik ben 21. Ik studeer de pabo op de Marnix Academie in Utrecht. Inmiddels zit ik in het derde jaar. Dit jaar loop ik stage op PCB De Rank in Schoonhoven. Door mijn achtergrond in het basisonderwijs heb ik de nodige pedagogische en didactische kennis. Lesgeven doe ik met veel plezier, net als het begeleiden van individuele leerlingen. De kleine én grote stappen die de leerlingen maken, vind ik een van de mooiste dingen aan het leren beheersen van nieuwe dingen! Met vriendelijke groet en wellicht tot snel, Karynne Schenkel
Jan-Willem van der Wel
Natuurkunde, Scheikunde & Wiskunde
Beste bezoeker, Ik ben Jan-Willem van der Wel, 21 jaar en student Maritime Engineering aan de TU Delft. Dit is wat ze noemen een echte Bètastudie en ik voel me hierin helemaal thuis. Bij Groene Hart bijles probeer ik mensen zoveel mogelijk te helpen met iets dat ik dagelijks met veel plezier doe. Het helpen van mensen is erg leuk en brengt veel voldoeningen met zich mee, zeker als hier mooie resultaten bij komen natuurlijk. Met vriendelijke groet, Jan-Willem van der Wel.
Lucas Mulder
Natuurkunde, Scheikunde & Wiskunde
Hallo, Mijn naam is Lucas Mulder, ik ben 20 jaar en heb in 2016 mijn VWO diploma gehaald op de CSG Willem De Zwijger. Inmiddels studeer ik Civiele Techniek aan de Technische Universiteit in Delft en ben bezig met mijn eerste jaar. Naast mijn studie sport ik ook veel en speel ik regelmatig wedstrijden. Er voor zorgen dat iemand beter gaat presteren in een bepaald vak geeft mij altijd een goed gevoel en daarom wil ik ook met alle plezier iemand helpen. De vakken waarin ik bijles geef zijn Wiskunde A/B, Natuurkunde en Scheikunde. Deze vakken geef ik omdat ik altijd al een bèta man ben geweest en deze vakken ook leuk vind. Vaak leidt een beetje hulp al tot succes! Met vriendelijke groet, Lucas
Juda Sieverink
Engels & Geschiedenis
Beste lezer, Mijn naam is Juda Sieverink. Ik ben 22 jaar oud en studeer Militaire Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Het verleden heeft voor mij altijd al tot de verbeelding gesproken. Gezien de wereld van vandaag ingrijpend kan verschillen van gisteren, is het echter geen kleinigheid om na te gaan in hoeverre de samenleving sinds jaar en dag is veranderd. Sinds ik zoveel plezier schep in dergelijke inspanningen, wil ik graag anderen leren de geschiedenis beter te begrijpen. Daarenboven reken ik Engels als mijn tweede taal, waarmee ik tevens van ganser harte hulp zou willen bieden. Met vriendelijke groet, Juda Sieverink
Martin Vonk
Natuurkunde, Scheikunde & Wiskunde
Hallo, Mijn naam is Martin Vonk en ik ben 21 jaar. Ik heb in 2015 mijn VWO-diploma gehaald aan de CSG Willem de Zwijger in Schoonhoven.  Momenteel studeer ik Applied Earth Sciences aan de TU Delft.  Applied Earth Sciences is een studie die geologie combineert met natuurkunde, scheikunde en wiskunde. Ik heb altijd erg veel plezier gehad in de bètavakken omdat je altijd verder moet proberen te kijken dan het oorspronkelijke probleem. Bètavakken worden pas écht leuk als je naar de toepassingen ervan gaat kijken. Dat is iets wat ik altijd probeer over te dragen aan mijn leerlingen. Ik help jou dan ook meer dan graag verder bij jouw bètavakken. Hartelijke groeten, Martin