Over Groene Hart Bijles

Welkom op dit gedeelte van de website! Graag vertellen wij meer over Groene Hart Bijles en de mensen die er werken.

Groene Hart Bijles is een bijlesbureau dat volledig gerund wordt door studenten. Door onze frisse blik en passie voor het helpen van scholieren hebben wij al menig leerling mogen helpen met toetsen en examens.

Kijk gerust even verder als je meer over Groene Hart Bijles wilt weten als organisatie en de geschiedenis erachter. Heb je een vraag over ons? Stel die dan gerust via het contactformulier!

Namens het team van Groene Hart Bijles,

Tom en Jiska

“Inspirerend zijn door gepassioneerd les te geven”

WAAROM WIJ?

De klassen in Nederlandse scholen raken steeds voller en over het niveau van het huidige educatieve stelsel kan soms getwist worden. Het kan daarom raadzaam zijn om hulp te zoeken als je merkt dat je sommige vakken moeilijk vindt.  Door onze dienstverlening in deze regio hebben wij veel ervaring opgedaan. Een groot deel van het huidige docententeam geeft al jarenlang bijlessen en weet zodoende waar het op moet letten bij de begeleiding van een scholier.

Onze begeleiding kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, een docententeam dat een frisse kijk heeft op dingen en uiterst flexibele dienstverlening aan huis. Het is onze missie om te voorzien in hoogwaardige bijlessen die betaalbaar zijn voor iedereen. Het daarbij horende doel is een échte bijdrage te leveren aan de successen van onze leerlingen. Deze absolute ambitie hebben wij dan ook geïntegreerd in ons nieuwe logo. Tevens werken wij vanuit een bepaalde opvatting over doceren: ‘’Inspirerend zijn door gepassioneerd les te geven’’. Dat is wat ons betreft waar een goede begeleiding op neerkomt!

Groene Hart Bijles
Groene Hart Bijles

Over Groene Hart Bijles

Groene Hart Bijles is een oorspronkelijk initiatief van drie studenten: Erik Schep, Kevin Haagen en Marijn Kok. Zij hadden een gedeelde passie: namelijk het begeleiden van scholieren bij hun struikelvakken. Die passie is nog steeds kenmerkend voor onze organisatie.

Door de jaren heen heeft Groene Hart Bijles zich bewezen als een kwalitatief hoogstaande bijlesinstelling in de regio van Schoonhoven, Bergambacht, Vlist, Polsbroek en Lopik. Ons team wordt gekenmerkt door jonge ambitieuze studenten met een minimale vooropleiding van HAVO of VWO en uitstekende cijfers binnen hun vakgebied.

Na enkele jaren  is het stokje van Groene Hart Bijles overgedragen aan twee docenten uit het toenmalige team, te weten Tom Sieverink en Menno Verbeek. Na jaren van trouwe dienst en onuitputtelijke inzet en betrokkenheid, heeft Menno op zijn beurt het stokje overgedragen aan Jiska Goudriaan, oud-docent bij Groene Hart Bijles en partner van Tom. Onze missie is en blijft om de vertrouwde kwaliteit en naam van Groene Hart Bijles te ontwikkelen en te verbeteren.