Bijles

Bijles - Groene Hart Bijles

Groene Hart Bijles samengevat:

  • Een aantrekkelijke prijs van 17,50 p/u;
  • Bijles aan huis; onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een uiterst persoonlijk karakter
  • Flexibiliteit zit in onze kern: u bent niét gebonden aan een minimaal aantal af te nemen uren;
  • U kunt dus ook, in overleg met de docent, het aantal bijlesuren naar boven of beneden bijstellen;
  • Begeleiding vindt plaats door studenten; zij beschikken over recente kennis;
  • De klantwaardering van Groene Hart Bijles is zeer goed. U krijgt dus waar voor uw geld.

Groene Hart Bijles heeft een zeer breed aanbod van vakken door ons diverse docententeam. Je kunt bij ons hulp krijgen bij bijna alle vakken op de middelbare school. Ook kun je, afhankelijk van de docent, vakken combineren of van één docent meerdere vakken krijgen. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor taal- en rekenbijles voor elk niveau.

Een groot deel van het huidige docententeam geeft al langere tijd bijlessen en weet zodoende waar het op moet letten bij de begeleiding van een scholier. Als student weten wij hoe het is om les gehad te hebben en te krijgen. Zodoende zijn wij bekend met zowel de positie van een leerling als van een docent. Door onze frisse blik gecombineerd met onze vergaarde kennis helpen wij jou op pad!

Altijd een docent voor jouw vak

Onze docenten kunnen bijles, examentraining en huiswerkbegeleiding geven voor praktisch alle middelbare school vakken. Wil jij bijvoorbeeld hulp bij Engels, Natuurkunde, Scheikunde of Wiskunde? Geen probleem! Het team van Groene Hart Bijles helpt scholieren binnen het Groene Hart al enkele jaren op een succesvolle manier met hun vakken.

Werkwijze

U zoekt een bijlesdocent voor een bepaald vak, hoe werkt dit nu precies? Door middel van het aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor onze bijlessen. Op basis hiervan zal er contact met u worden opgenomen om een preciezer beeld te krijgen van de bijlesbehoefte. Op basis van deze informatie zal er een geschikte docent gezocht worden. Dit zal vervolgens naar u worden teruggekoppeld door ons. Vervolgens neemt de docent contact op om een eerste afspraak in te plannen. Deze werkwijze wordt overigens in zijn geheel uitgelegd tijdens het contact. De kosten voor de bijles bedragen €17,50 p/u.

Naar vakken
Neem contact op