Huiswerkbegeleiding – Groene Hart Bijles

Huiswerkbegeleiding - Groene Hart Bijles

Waarom huiswerkbegeleiding?

De periode op de middelbare school is een hele belangrijke periode in jouw ontwikkeling. Tijdens deze periode leer jij je kwaliteiten, interesses en talenten kennen. Toch is dit niet voor iedereen een makkelijke periode. Sommige scholieren hebben behoefte aan een extra persoonlijke en gerichte begeleiding bij het doorlopen van het schoolwerk.

Tijdens de huiswerkbegeleiding kunnen wij met alle relevante aspecten helpen. Zo kan het plannen van het vele huiswerk, SO’s en toetsen een hele kluif zijn, zeker als je net begonnen bent op de middelbare school! Uiteraard kunnen wij je ook helpen met inhoudelijke vragen. Mocht je een vraag hebben over onze huiswerkbegeleiding of je simpelweg willen aanmelden, dan kan dit via het contactformulier op de site!

Werkwijze

U zoekt een ondersteuning voor een bepaald vak, hoe werkt dit nu precies? Door middel vanhet contactformulier kunt u zich aanmelden. Op basis hiervan zal er contact worden opgenomen met u via mail of telefonisch. Op basis van de informatie uit het formulier, zal er een geschikte docent gezocht worden. Dit zal vervolgens naar u worden teruggekoppeld door Groene Hart Bijles. Vervolgens neemt de docent contact op om een eerste afspraak in te plannen.

De voordelen van Groene Hart Bijles

  • Dienstverlening bij u aan huis
  • U bent niet gebonden aan een minimumaantal uur dat afgenomen dient te worden
  • Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een uiterst persoonlijk karakter
  • Uit een recente evaluatieronde is gebleken dat men over het algemeen zeer tevreden is over de diensten en docenten van Groene Hart Bijles. U krijgt daadwerkelijk waar voor uw geld.

Hartelijke groeten en wellicht tot snel,

Het team van Groene Hart Bijles