Over Groene Hart Bijles

Welkom op dit gedeelte van de website! Graag vertellen wij meer over Groene Hart Bijles en de mensen die er werken.

Groene Hart Bijles is een bijlesbureau dat volledig gerund wordt door studenten. Door onze frisse blik en passie voor het helpen van scholieren hebben wij al menig leerling mogen helpen met toetsen en examens.

Kijk gerust even verder als je meer over Groene Hart Bijles wilt weten als organisatie en de geschiedenis erachter. Heb je een vraag over ons? Stel die dan gerust via het contactformulier of via de mail!

Het team van Groene Hart Bijles.

Waarom Groene Hart Bijles?

Het kan raadzaam zijn om hulp te zoeken als je merkt dat je sommige vakken moeilijk vindt. Wij als team willen je ontzettend graag helpen naar een voldoende met zelfvertrouwen! Een groot deel van het huidige docententeam geeft al jarenlang bijlessen en weet zodoende waar het op moet letten bij de begeleiding van een scholier.

Onze begeleiding kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, een docententeam dat een frisse kijk heeft op dingen en uiterst flexibele dienstverlening aan huis. Het is onze missie om te voorzien in hoogwaardige bijlessen die betaalbaar zijn. Het daarbij horende doel is een échte bijdrage te leveren aan de successen van onze leerlingen.

Groene Hart Bijles
Groene Hart Bijles

Over Groene Hart Bijles

Groene Hart Bijles is een oorspronkelijk initiatief van drie studenten: Erik Schep, Kevin Haagen en Marijn Kok. Zij hadden een gedeelde passie: namelijk het begeleiden van scholieren bij hun struikelvakken. Die passie is nog steeds kenmerkend voor onze organisatie.

Door de jaren heen heeft Groene Hart Bijles zich ontwikkeld als bijlesinstelling in de regio van Schoonhoven, Bergambacht, Vlist, Polsbroek en Lopik. Ons team wordt gekenmerkt door jonge ambitieuze studenten met een minimale vooropleiding van HAVO of VWO en uitstekende cijfers binnen hun vakgebied.

Na enkele jaren is het stokje van Groene Hart Bijles overgedragen aan twee docenten uit het toenmalige team, te weten Tom Sieverink en Menno Verbeek. Na jaren van trouwe dienst heeft Menno op zijn beurt het stokje overgedragen aan Jiska Goudriaan, oud-docent bij Groene Hart Bijles en partner van Tom.

Dit jaar (2023) hebben Tom en Jiska Groene Hart Bijles aan Danne overgedragen. Na zelf altijd bijles gehad te hebben bij Groene Hart Bijles en daarna basisschoolleerlingen te hebben begeleid via Groene Hart Bijles, is zij nu de contactpersoon die weet hoe het vanuit beide kanten werkt.

Onze missie is en blijft om de vertrouwde kwaliteit en naam van Groene Hart Bijles te ontwikkelen en te verbeteren.