Economie

Economie is een van de belangrijkste vakken binnen de daarbij horende profielen. Bij dit vak leer jij hoe de regionale, nationale en internationale economieën werken. Dit gaat over geld, maar ook over menselijk gedrag. Wij kunnen jou helpen met typische economische struikelblokken zoals het gevangen dilemma, NASH-evenwicht, pareto optimum, consumenten- en producenten surplus et cetera. Wij hebben een uiterst enthousiast docententeam die jou graag helpt bij de voorbereiding voor jouw Economie toets, tentamen of examen! Mocht je hulp nodig hebben voor dit vak, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Economie - Groene Hart Bijles

De economiedocenten

Aileen van der Steen
Economie, Engels, Natuurkunde, Rekenen & Wiskunde 
Hoi! Ik ben Aileen van der Steen, 18 jaar en zit in 6 (t)vwo op het Schoonhovens college. Ik vind het leuk om op een gestructureerde manier uitleg te geven en mensen te helpen in de vakken die ik zelf ook leuk vind. Ik heb jarenlang topsport (internationaal wedstrijd skiën) gecombineerd met school. Hierdoor heb ik geleerd om geordend te werken en goed te plannen. Naast de inhoudelijke kennis over het vak, wil ik ook dit graag aan mijn leerlingen meegeven.
Hilte de Vries
Economie, Engels, Natuurkunde & Wiskunde
Hoi! Mijn naam is Hilte de Vries. Ik ben 17 jaar oud in zit in mijn examenjaar van VWO. Volgend jaar zou ik graag Werktuigbouwkunde gaan studeren aan de TU Delft. Ik geef les in wiskunde, natuurkunde en Engels. Ik heb FCE en CEA Cambridge diploma's. Verder ben ik altijd bezig met mijn hobby's, namelijk videografie en pretparken. Ik zou met alle plezier u verder willen helpen, dan kunnen we samen werken voor mooie cijfers.
Thomas de Bondt
Economie & Wiskunde
Hoi! Ik ben Thomas, 23 jaar en ik ben nu met mijn masteropleiding in de Econometrie bezig. Daarnaast doe ik op dit moment mijn afstudeerstage bij Qbuzz (U-OV), een openbaar vervoer bedrijf wat je zou kunnen kennen van de gele bussen in Utrecht. Zowel bij mijn studie als mijn stageplek ben ik dagelijks bezig met leuke vraagstukken waar je vooral wiskunde, maar ook economie goed kunt gebruiken. Helpen, motiveren en enthousiast maken bij deze vakken doe ik graag. Ik wil zorgen dat je met zelfvertrouwen aan het volgende tentamen kunt starten. Dit doe ik door inzichten te geven, maar vooral ook door jou zelf te laten ontdekken hoe je vragen moet aanpakken. Verder hebben verschillende studenten baat bij verschillende methodes. Voor mij is het de uitdaging om samen te zoeken naar wat het best voor jou werkt. Ik ga deze uitdaging graag aan! Thomas