Groene Hart Bijles zoekt talent!

Groene Hart Bijles zoekt talent!

Groene Hart Bijles is altijd op zoek naar nieuw talent. Wij zijn op zoek naar enthousiaste docenten en hebben daarom vacatures openstaan voor enkele vakken. Lees dit bericht door om onder ander meer te weten te komen over: wie wij zoeken, wat het werk in houdt en wat wij voor arbeidsvoorwaarden wij aanbieden.

Over Groene Hart Bijles

Groene Hart Bijles is een enthousiast en jong bijlesbureau dat zich richt op het geven van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan scholieren. Groene Hart Bijles is een initiatief voor scholieren, door studenten. Zodoende garanderen wij een frisse en heldere kijk op de vakken die wij aanbieden

Vacatures:

We zijn op zoek naar docenten voor de volgende vakken: Biologie, Economie, Engels, M&O, Natuurkunde, Rekenen, Scheikunde, Taal en Wiskunde. Heb jij een afgeronde havo of vwo-opleiding, goede cijfers voor een (of meerdere) van deze vakken en een passie voor het geven van uitleg? Bij voorkeur zijn wij op zoek naar eerste- en/of tweedejaars Bachelorstudenten, echter nodigen wij alle geïnteresseerden (ook voor andere vakken) graag uit om te solliciteren!

Wat bieden wij jou?

  • Een mooi uursalaris (€13,50)
  • Een uiterst flexibele bijbaan hebben naast je studie
  • Een mooie aanvulling voor op je cv

Omdat wij zelf ook student zijn, begrijpen wij als geen ander dat je als student een baan zoekt die rekening houdt met je studieprogramma. Een dergelijke baan bieden wij! Daarnaast bieden wij een heel mooi uursalaris en bieden wij een mooie aanvulling voor op je CV.

Wat houdt werken bij Groene Hart Bijles in?

  • Je kunt zelf bepalen hoeveel leerlingen je aanneemt;
  • Je plant zelf de lessen in met de klant;
  • De lessen vinden plaats aan huis bij de leerling

Geïnteresseerd in onze vacatures?

Herken jij je in het geschetste profiel? Stuur dan je CV, je cijferlijst van de middelbare school en cijferlijst van je huidige studie (mits van toepassing) met een korte motivatiebrief naar info@groenehartbijles.nl ! Vragen betreffende deze kunnen tevens naar dit e-mailadres gezonden worden. Je kunt ons bij interesse ook altijd even bellen op: 06-46166095 (Menno Verbeek).