Eline de Groot

Eline de Groot
Biologie, Engels, Frans, Natuurkunde, Rekenen & Wiskunde
Hoi!

Mijn naam is Eline en ik ben 18 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik mijn tweetalig vwo afgerond op het Schoonhovens College. Naast het tweetalige volgen, wat in de onderbouw een certificaat Cambridge Engels opleverde en in de bovenbouw een English IB-certificaat, zat ik in diverse commissies zoals de leerlingenraad, de resonansgroep, de debatclub en de ''lasergame/kolderdag-commissie''. Mijn grootse hobby is wedstrijdzwemmen. Ik doe mee met wedstrijden en begeleid tevens kinderen tijdens wedstrijden en activiteiten. Ik vind het leuk anderen blij te maken door te helpen, vooral met dingen die zij moeilijk vinden. Daarom ben ik begonnen bijles te geven bij Groene Hart bijles.

Op het moment heb ik een tussenjaar. Volgend jaar ben ik van plan een medische opleiding te gaan volgen waar ik ga werken en leren tegelijk. Ik heb de opleidingen Radiodiagnostisch Laborant (MRI-scans, CT-scans enz.) en Anesthesiemedewerker (narcose) op het oog. Ik ben druk aan het oriënteren wat het beste bij mij past door meeloopdagen en open dagen te bezoeken. Dat ik graag met mensen wil werken op medisch gebied weet ik in ieder geval zeker.

Ik kan zowel thuis als op school bijlessen geven. Vooral bij de bètavakken zoals natuurkunde, wiskunde (B/D), biologie en de talen Engels en Frans hoop ik hulp te kunnen bieden aan iedereen die net een extra zetje nodig heeft om beter te kunnen presteren.

See you!

Eline de Groot

Woonplaats: Schoonhoven

Studie: (Toekomstig) Medische Duaal-Opleiding

Vakken: Biologie, Engels, Frans, Natuurkunde, Rekenen & Wiskunde