Anna Knuistingh Neven

Anna Knuistingh Neven
Biologie, Scheikunde, Wiskunde, Natuurkunde, Rekenen, Taal en Huiswerkbegeleiding
Hi!

Mijn naam is Anna Knuistingh Neven en ik ben 20 jaar oud. Het is alweer enkele jaren geleden dat ik mijn VWO diploma gehaald heb met profielen Natuur en Gezondheid en Natuur en Techniek aan de CSG Willem de Zwijger. Inmiddels zit ik in het derde jaar van mijn studie Molecular Life Sciences aan de Universiteit Utrecht, waar ik nog steeds vol motivatie en met een hoop plezier mijn studie volg.

Ik heb mijn oog op drie potentiële masters; Molecular and Cellular Life Sciences, Biology of Disease of Cancer, Stemcells and Developmental Biology.

Er zijn een hoop activiteiten waar ik plezier uit haal, waaronder zwemmen, piano spelen, schilderen en ... leren! Daarnaast werk ik in de horeca en heb ik een lange tijd vrijwillig elementair zwemmen lesgegeven. Ik zie mijzelf als een gedisciplineerde, leergierige studente en ben het liefst altijd bezig. Om mijn altijd drukke leventje op orde te houden, heb ik mijn organisatie skills flink ontwikkeld. Het lijkt mij daarom ook leuk om naast leerlingen op weg te helpen met de moeilijke vakken, ze ook een extra te geven op het gebied van plannen en organiseren, waardoor leren nog leuker en makkelijker wordt!

Hopelijk tot snel!

Woonplaats: Stolwijk

Studie: Molecular Life Sciences aan de Universiteit Utrecht

Vakken: Biologie, Scheikunde, Wiskunde, Natuurkunde, Rekenen, Taal en Huiswerkbegeleiding