Alexandra Meijvis-Bos

Alexandra Meijvis-Bos
Engels
Beste lezer,

Een aantal jaren geleden heb ik twee jaar in Engeland, Kent, gewoond en gewerkt; een periode waar ik met veel plezier op terugkijk. De taal, de mensen, de natuur en de cultuur, ik ben er dol op! Het lezen van Engelse en Amerikaanse literatuur is dan ook een grote hobby van mij.

In 2015 ben ik begonnen om deze hobby om te zetten in gedegen vakkennis. In juni 2018 ben ik geslaagd voor de Hbo-opleiding English Culture & Literature van de LOI Hogeschool. Tevens ben ik in het bezit van de certificaten Cambridge Advanced English en Cambridge Proficiency English. Momenteel volg ik de Hbo-opleiding Linguistics, ook bij de LOI Hogeschool. Al deze opleidingen en modules zijn onderdeel van de Hbo-opleiding Leraar Engels. Graag zou ik mijn kennis van de taal en mijn liefde voor het vak een aantal uren per week inzetten voor het geven van Engelse bijles. U kunt hierbij denken aan begeleiding op het gebied van “reading, writing, listening and speaking” maar ook aan het concreet bijspijkeren van grammatica en woordenschat. Daarnaast kan ik studenten helpen én motiveren bij het samenstellen van hun boekenlijst en het lezen en analyseren van deze literaire werken ter voorbereiding op een mondelinge of schriftelijke toets.

Ik verheug me erop om met leerlingen die kiezen voor Groene Hart Bijles aan de slag te gaan!

Woonplaats: Schoonhoven

Studie: Cambridge Certificate Advanced & Proficiency English, HBO English Culture and Literature & HBO English Linguistics

Vakken: Engels